Het juiste gebruik van elektronische honden Training Halsband!

Electronische trainings halsbanden, hoe gebruik ik ze.

een Elektronische training band voor uw hond kan een doeltreffende instrumenten zijn voor het afleren van slecht gedrag, tenminste, als je ze op de juiste manier gebruikt. Echterzijn er veel mensen die niet de juiste voorzorgsmaatregelen nemen bij het gebruik van de halsbanden,daardoor krijgen veel mensen niet het gewenste resultaat, of misbruiken deze volledig. In dit artikel kunt u lezen hoe u deze halsbanden wel op de juiste manier kunt gebruiken.

Eerst moet u ervoor zorgen dat u een instelbare halsband heeft, waarbij u de mate van de schok kunt aanpassen. Het is belangrijk dat wanneer u de band voor het eerst gebruikt, dat u hem op de laagste stand zet. iedere hond reageert anders op deze prikkels, en we willen natuurlijk niet dat uw hond in paniek raakt. dus begin niet met een te sterke schok.

De sterkte van de schok zal afhangen van een aantal dingen. Allereerst, de grote van uw hond. Maar daarnaast, hebben verschillende rassen honden ook heel verschillende pijn toleranties. dus zet hem eerst op de laagste stand, en kijk dan hoe uw hond reageert, en als dit niet het gewenste effect heef, kunt u de intensiteit nog altijd bij stellen.

Echter, als de hond onophoudelijk begint te blaffen of in paniek raakt, zal de training niet effectief kunnen zijn. als de schok te sterk is, kan dit uw hond pijn doen, en dat zou u toch ook niet willen!

Tegelijkertijd moet u beseffen wat een elektronische trainings halsband niet kan doen of veranderen. Het dient slechts te worden gebruikt voor het wijzigen kleine gedrags problemen, zoals springen op mensen, verscheuren van de krant, blaffen tegen vreemden, enzovoort. Het is niet bedoeld voor het corrigeren Te agressief gedrag. Als uw hond een agressief is of een bedreiging voor andere mensen of dieren, is het niet aan te raden een electronische halsband te gebruiken. hierbij zal een grondige gedrags training noodzakelijk zijn.

Erger u niet meer aan uw hond, maar maak van hem weer het lieve en rustige huisdier wat u zo graag had willen hebben! op www.hondenwinkel.nl zijn alle soorten electronische halsbanden tegen voordelige prijzen verkrijgbaar. tevens kunnen de mensen van www.hondenwinkel.nl u bij staan met informatie en advies over electronische trainings halsbanden!

1 comment:

  1. goede informatie, belangrijk om te delen en om te weten als hondeneigenaar Frontline

    ReplyDelete

Followers