Antiblafband kan u een hoop ellende besparen!

antiblafband. Is het de uitkomst?

Constant honden geblaf kan u knettergek maken! Een mogelijke oplossing is een anti blafband. Onthoud echter dat er iets is wat al dat geblaf veroorzaakt. Observatie van uw hond kan u helpen in het vinden van de oorzaak.

Als je niet meer weet wat je verder nog kan doen, kan een anti blafband helpen om wat rust en stilte te creeren. blaffen deert uw hond niet. hij heeft nooit last van een schorre of geiriteerde keel. In feite zal het voor uw hond alleen maar leuk zijn om te blaffen. Maar in veel gevallen is het voor ons irritant en kan het uw hele leven beheersen. en niet alleen van U, maar ook het leven van uw buren!

U heeft vier opties voor anti blaf banden.

1. Ultrasone halsbanden.

Ultrasone antiblaf halsbanden detecteren blaffen en geven vervolgens een krachtige explosie van geluid dat uw hond hoort, maar u niet. Het geluid stopt wanneer het blaffen stopt. De meeste honden leren hiermee om te stoppen met blaffen.

2. Trillende antiblaf banden.

Als de hond blaft, beginnen deze banden te trillen totdat het blaffen stopt.

3. Shock halsbanden.

er komt Een schok it deze antiblafband wanneer uw hond begint te blaffen. Gewoonlijk is de intensiteit van de schok variabel. Vergeet niet dat sommige vormen van geblaf normaal zijn voor een hond en is het extreem om uw hond te straffen voor alle vormen van geblaf

4. Citronella kragen.

blaffen leid tot een een sproei in het gezicht van de hond met citronella-olie. de olie doet de hond geen kwaad, maar de spray werkt verschrikkend en de geur is krachtig en kan hardnekkig zijn. dit is absoluut niet schadelijk voor de hond, maar het is ook zeker niet niet prettig voor de hond.

als het blaffen van uw hond u langzaam gek maakt, en een beetje rust en stilte u heerlijk lijkt. probeer uw hond dan eens te trainen met een anti-blafband

Erger u niet meer aan uw hond, maar maak van hem weer het lieve en rustige huisdier wat u zo graag had willen hebben! op www.hondenwinkel.nl zijn alle soorten anti-blafbanden tegen voordelige prijzen verkrijgbaar. tevens kunnen de mensen van www.hondenwinkel.nl u bij staan met informatie en advies over een antiblafband!

No comments:

Post a Comment

Followers